logo2009-003

 

Sajtóközlemény

A TargetEx Kft. új reagenst fejlesztett ki gyors diagnosztikai módszerhez

A TargetEx Kft. 2021-ben 100 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása (2020-1.1.2-PIACI KFI) című pályázati program keretében. A több mint 175 millió forintos összköltségvetésből a ”20 perces polimeráz reakciót alkalmazó diagnosztikai módszerhez reagensek kifejlesztése” című kutatás-fejlesztési projekt valósult meg és fejeződött be sikeresen.

További információ itt.


2023. 07. 11.

pharmahungary

 

Sajtóközlemény

A Pharmahungary cégcsoport a Semmelweis Egyetem Farmakológiai és Farmakoterápiás Intézetével együttműködésben a kardiovaszkuláris és metabolikus kutatócsoporton belül nagyállat kísérletekhez kapcsolódó junior kutatói állást hirdet.

Bővebb információ itt.

2023. 06. 27.

Sajtóközlemény

A Magyar Biotechnológus-hallgatók Egyesületével való együttműködés keretében 2023. április 21-én megrendezésre került az első biotechnológus hallgatói nap, mely napon egyúttal az MBSZ éves közgyűlését is sikeresen megtartottuk. Utóbbi eseményen megszavazásra került a 2022-es mérleg, megújításra került a szövetség alapszabályzata, valamint az elnöki tisztségeket betöltő személyek mandátuma is. Az egyes határozatokról szóló dokumentumok itt érhetőek el.

Felügyelőbizottsági elfogadói nyilatkozatok
Első közgyűlés jegyzőkönyv
Második közgyűlés jegyzőkönyv
Közgyűlés ppt
Új alapszabály

2023. 04. 25.

logo2009-003

 

Sajtóközlemény

A TargetEx Kft. a jövő PCR reagenseit fejleszti

A TargetEx Kft. bejelentette, hogy a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési ésInnovációs Hivatal által meghirdetett GYORSÍTÓSÁV (kódszám: 2021-1.1.4-GYORSÍTÓSÁV) pályázati program keretében elnyert támogatással új kutatás-fejlesztési projektet indít ”A jövő PCR reagensei: új innovatív termékek fejlesztése” címmel. A projekt összköltsége várhatóan 150 millió forint lesz, melyhez 110 millió forint vissza nem térítendő támogatást kap a vállalkozás.

További információ itt.


2023. 03. 21.

Az MBSZ fő céljának tekinti, hogy Magyarországon is mihamarabb megerősödjön a biotechnológia, mint stratégiai iparág.

Az ágazatban tevékenykedő kutatók, cégek, befektetők, valamint állami döntéshozók számára minden évben a közös gondolkodás és párbeszéd megteremtéséhez találkozási lehetőséget, fórumot teremt.

A fórum közelebb hozza egymáshoz a tudományos, vállalkozói és állami szférát annak érdekében, hogy minél hatékonyabb és sikeresebb együttműködések szülessenek nemcsak nemzetközi, hanem hazai szinten is.

szecskay
bay
77elektronika_logo_2013-jpg
soneas-logo-300x100
creativelaboratory
richter
oncompass
seqomics
softflow
ud-genomed
evonik
tomtec
targetex_bioscience
lipidart
3dhistech
convincive
worldcourier
avicor
biotalentumconsulting1
egis_szlogenes_en-rgb
thalesnanologonew2
logo_hungarotrial
cominnex
humeltis-logo-uj
pharmahungary-new
hyd
tomtec
abiomics
solvo
amgen
pannonpharm
airmax-f-logo_voros-alap-copy
omixon1
cyclolab
tfs_logo_cmyk_ez