Precíziós Diagnosztikai Innovációs Központ épül Érden

Pest Megye Önkormányzata pályázatot írt ki az Érden létrehozandó Precíziós Diagnosztikai Innovációs Központ helyiségeinek bérleti úton történő hasznosítására.
Az Innovációs Központba a precíziós medicinában kutatási- és fejlesztési, valamint innovációs tevékenységet végző, nagy növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozásokat, felsőoktatási intézményeket várják.
Pest Megye Önkormányzata e Központ megvalósítását egy nagyobb léptékű, piaci szereplők által megvalósítandó projekt, egy Pest megyei Egészségipari Tudáspark létrehozása első fázisának tekinti, melyet – együttműködési megállapodás keretében – Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatával közösen valósítanak meg.

A kiírás elérhető itt.

Az MBSZ fő céljának tekinti, hogy Magyarországon is mihamarabb megerősödjön a biotechnológia, mint stratégiai iparág.
Az ágazatban tevékenykedő kutatók, cégek, befektetők, valamint állami döntéshozók számára minden évben a közös gondolkodás és párbeszéd megteremtéséhez találkozási lehetőséget, fórumot teremt.
A fórum közelebb hozza egymáshoz a tudományos, vállalkozói és állami szférát annak érdekében, hogy minél hatékonyabb és sikeresebb együttműködések szülessenek nemcsak nemzetközi, hanem hazai szinten is.
mediso
szecskay